okeej?

jiseees crist!! pullade en fett skön brud imorse! ;D så ba jusst när hon skulle komma så släpper hon en musfjärt! :O så jag ba! fyfan, sket du eller?!? hon ba , ceeep going! ceep going!! / hare bra/ janne, vi kanske ses ;)

A man and A girl

polisen: "HANDS UP JANNEBANNE!!! if you move as mutch as a finger i will blow youre brain of muterfucker!!"
 jannebanne: " tuff day ha?  you know waht ? Suck my dick will ya!? down on youre knees pussy!"
polisen: "pleace dont hurt me jannebanne!! I DONT WANNA DIE!!!? WHAT DOOO YOOOU WHAAANT?? pleace bro! pleace!
jannebanne:" im not yore bro! i want youre wife and yore children..."
polisen:"but why? why me ? "
jannebanne: "dont you remember? 1987 , new jurcy, a girl raped in a aly? just 12 yers old!"
polisen: but that was like 1000 years ago!? drop it! and youre gun!"
jannebanne: that was my first love, i,ll never forgot!... bye bye!! mohahaha moohahahah!!!

liten smygtitt på manuset till en film jag ska göra " A man and A girl" ;P hare bässt! /jannebanne


trims trams! på lågstadie nivå!

 läget med mig? : stabilt!
om jag blivigt förolämpad idag: ja!
ska jag berätta vad?: ja!

för ungefär drygt 25 minuter sen avslutade jag ett gymnastikpass för klass 4b (altså jerrys klass)
efter gymnastiken ska samt MÅSTE alla duscha i och med att jag tycker det är viktigt med hygienen! spelar ingen roll om man har stor eller liten snopp, alla ska duscha! även jag! och ofta när jag duschar brukar jag stå på knä och  blunda och ha munnen öppen, men inte nu längre! för idag fick jag munnen fylld med kiss! jerry hade dragit fram förhuden en bit ovanför ollat sedan stängt för och fyllt upp snorren med piss och sedan släppt greppet om förhuden, rätt i gapet på mig! + att han höll för munnen på mig sen, så jag blev tvungen att svälja pisset! kissbomb kallas det tydligen för!? :S ska ta upp detta med skolledningen och be dom gu ut till varje klass och prata om sånna här problem, för sånt här får inte absolut inte upprepas, ingen tror jag vet hur många sånna här kissbomber kan ha förekomigt? det kan va dubbla en vad dom säger!? ennu ett mysterium för jannebanne att lösa! ;P eller vad tror ni? ;P haaaare bra / janneballe kissbomb! vi kanske ses ;)



sweet baby girl ;P

TJAAA!!!! janne här! ;P
måndag fyfasen altså! synd att det inte är lördag. tänkte berätta lite kvickt om kryssningen faktiskt! det var mycket folk samt personal! och jag fick se en helt ny sida av tangenta och fick lite mer perspektiv på saker och ting! ;P ju mer vi träffas destu intressantare blir hon och jag känner mig mer och mer bekväm i hennes sällskap. jag hoppas hon känner samma sak för mig och att vi kommer träffas fler gånger! vi har dock inte "gjort det" en om ni fattar? men jag hoppas på det inom en kort framtid, men jag har tagit en bild på henne när hon stod i duschen så man har nått att wanka till fram tils dess :) nu ska jug ut i skogen med skiderna vettni! hoppas på att se nått djur av nått slag! hejdå gott folk! /jannebanne. vi kanske ses ;)

RSS 2.0