Hiss eller diss?


Hiss eller diss?
tänkte göra en liten hiss eller diss lista nu.

folk som spottar tuggummi på asfalten så det typ klibbar fast. = diss tycker jag.
folk som är almänt trevliga och glada samt kan prata med en om saker som värkligen betyder ngt! = hiss tycker jag.
folk som klottrar i hissen och skriver såhär saker som inte ens betyder något, kan vara okej om dom skriver om ngt viktigt , tex nått nummer som går till en kåt tjej eller sånt = diss och hiss tycker jag.
folk som kan sköta sin hygien = hiss
folk som inte märker att man inte vill vara med den perssonen = diss vettu! tänk på det...
folk som gymmar på fel vis = garanterad diss!
folk som tar för givet att man är lättfångad = diss
folk som gör högar = diss
jannebanneblogg = hiss till himlen ;D
och sist men inte minst för denna vecka: tjejer som ser fett bra ut men tar på sig  massa underliga mössor = diss

alla som tycker jannebanne bloggen är hiss kan komentera det ju! eller diss om det är nån. hejsvejs / jannebanne. vi kanske ses ;)

jannebanne på subway här :D

! fick en brilljant idé ! om jag nu är så läss på mitt jobb och sådär, så började jag fundera på saker jag gillar att göra, och nått som jag värkligen tycker om är att göra mackor! så stod jag och tänkte om det fins jobb som inkluderar samt involverar  mackor, så jag frågade jerry om han visste nått! då han ba: jaa janne jag brukar äta på subway! and thats it!! varför inte söka jobb på subway då!??! haha tänk er mig i skärmkepps! ;P fast jag skulle säkert ba fumla med pengar och sånt, räkna fel och sådär... matte nivet...  direktör skulle va kul att vara också, fatta det här då, tänk att få pengar för att skriva typ dikter! :D eller typ sagor. haha jag ska fan bli författare! jerry har ju väldigt livlig fantasi så att ;D nämen. nog om det,                        BU!!!! / direktör wall janne! ;P haha

skepp och hojj! ;L

haallå!! är det nån som bloggar här eller??? jajjemensan och jag heter janne! har bloggat i typ 3 år nu snart serru, så man är ju ingen noob! hör upp alla bloggfans ! i och med att jag kanske inte varigt så aktiv här inne på blogg så har jag mycket goda nyheter! jag ska ta bort bloggen..... :/ NOT!!! skojja ;P  utan ännu bättre! jag ska försöka blogga lite extra den här månaden, men som jerry brukar säga, om man väntar på något gott kan man inte vänta för länge janne. idag har jag iaf jusst avslutat min vita vecka, så jag har planerat in kryssning nu till kvällen! ;D men den här gången reser jag inte själv, utan tangenta ska få följa med, läkaren jag pratade tidigare om! jag har inte sagt nått en för det ska bli en överasking ;P haha det brukar inte hända men nu tror jag faktiskt jag överträffat mig själv faktiskt vättu! det brukar ju hända en del intresanta saker på båtar ;P;P typ as kul om man hör folk knulla i hytten så brukar jag alltid banka på och ba! : HALLÅ! ÖPPNA, DET HÄR ÄR POLISEN SOM TAAALAR! haha det är fan skit kul jue ;P hare bra! / kaptenjanne!

FULLSTÄNDIGT ASSÅ? :O

haha shiiiiiiiiit! hade nästan glömt bort min blogg ! så i morse när jag vakna sa jag till en polare att jag kände såhär att det var något som fattades! så sa han de ba, "jaa du har ju typ inte bloggat på ett tag va janne? du har ju nämligen varigt i tansania i afrika vettu! men ingen panik du kan ju göra ett inlägg?!"
var på värsta upptäcksresan i afrika, först flög jag dit sen när jag landa som.. hittade jag värsta gamla kartan , så jag tveka inte en sekund ! men nu är jag iaf hemma igen tbx till vardan.. är faktiskt ganska trött på mitt jobb nu... det är ju EJ! så braaa ;P men man får stå ut ett tag till. såg också en ny blogg! matochkok hette den typ, ganska bra att läsa den om man behöver råd och så. Brrrra vättu! har man fotboll i  norrland btw=?? träffat en tjej också ;P en läkare, kan bli rätt seriöst tror jag ;D hoppas jag! hon tycker typ jag är värsta poeten som bloggar, haha , fatta hur många som gör det ditt pulver sa jag då! ;D :D


RSS 2.0